Scania @ Matexpo Demo Days

Scania zal op de Demo Days drie voertuigen in XT uitvoering presenteren:

  • Twee G500 B6x4HB met luchtvering en een containersysteem
  • Een P410 B6x4HZ met een Opticruise versnellingsbak uitgerust met Clutch-on-Demand, mechanisch vering en een containersysteem.

 

Scania heeft heel wat succes in de bouwsector sinds de lancering van de nieuwe G cabine, maar de importeur wil ditmaal een voertuig tonen waarvan de vloer nog lager geplaatst is, wat de aanwezigheid van de P cabine verklaart. De bijzonderheid van deze vrachtwagen is dat hij is uitgerust met een koppelingssysteem op vraag: de chauffeur kiest het moment waarop hij het koppelingspedaal wil gebruiken, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van moeilijke bewegingen die een grotere nauwkeurigheid vereisen.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve met topondernemers

De Groene Tafel is terug, ditmaal in een compleet andere omgeving en gefocust op het bouwsegment. We bekijken hoe deze krachtpatsers functioneren in ruwer gebied en wat De Ceuster & Co en Bouwmaterialen Delgouffe zelf te zeggen hebben over hun voertuigen. De bouwsector is allesbehalve standaard. En dat geldt ook voor de vrachtwagens die hiervoor […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo