DKV start interoperabiliteitstests in Italië

Op 1 september start DKV Euro Service met het testen van haar tolboxen in Italië. Als alles volgens plan verloopt, zal DKV de eerste EETS-aanbieder zijn die op het Italiaanse netwerk wordt goedgekeurd.

De testfase zal drie maanden duren en er zullen tot 3000 badges worden gebruikt. In eerste instantie zal het niet de interoperabele DKV Box Europe-box zijn, maar eerder een DKV Box Italia-box. In beide gevallen hebben Italiaanse autowegconcessiebedrijven hun terminals moeten uitrusten met nieuwe apparatuur en software om de DKV-badges bruikbaar te maken. Jérôme Lejeune, Toll Manager bij DKV Euro Service, bedankte de vereniging van Italiaanse autowegconcessiebedrijven AISCAT voor deze samenwerking.

In de praktijk vertellen speciaal gemarkeerde rijstroken de chauffeurs welke rijstroken ze moeten gebruiken met de DKV Box Italia en vervolgens, in een tweede stap, met de DKV Box Europe.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo