Krone bundelt zijn krachten met Shippeo

Opleggerfabrikant Krone is nu een strategische partner van Shippeo, een aanbieder van real-time zichtoplossingen voor de transportsector. Krone zal nu in staat zijn om zeer nauwkeurige ETA (Estimated Time of Arrival) voorspellingen te integreren via haar Krone Telematics portal.

Voor de klanten van Krone Telematics is het voordeel dat ze toegang hebben tot kunstmatige intelligentietechnologie, aangezien Shippeo’s algoritme gebaseerd is op het Machine Learning principe en gevoed wordt met meer dan 200 verschillende parameters. Het strategisch partnerschap zal ook in de andere richting werken: Shippeo zal de door Krone Telematics geleverde temperatuurmonitoringgegevens integreren in zijn eigen real-time zichtbaarheidsplatform.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo