Roland De Deyne is overleden

Roland De Deyne, voormalig Managing Director van Renault Trucks Belgium, is op 18 december overleden aan een langdurige ziekte. Hij zal in de kleine wereld van het Belgische transport herinnerd worden als een man van grote professionaliteit en grote correctheid.

De Deyne nam in juli 2015 de directie van het Belgische filiaal van Renault Trucks over. Onder zijn impuls had het Franse merk geleidelijk aan weer een mooi marktaandeel gewonnen, maar de ziekte haalde hem uiteindelijk in, zodat hij deze zomer gedwongen werd zijn post te verlaten om te worden vervangen door Siegfried Van Brabandt. De redactie van Transportmedia wil haar oprechte deelneming betuigen aan zijn familie en voormalige collega’s.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo