DKV Box Italia (definitief) toegelaten op Italiaanse snelwegen

DKV Euro Service maakt bekend dat het de eerste buitenlandse aanbieder is geworden die goedgekeurde toldiensten aanbiedt in Italië. Na een succesvolle proeffase hebben de Italiaanse autowegbeheerders toestemming gegeven voor het gebruik van DKV Box Italia voor de berekening van de tolgelden voor vrachtwagens en touringcars. 

DKV Box Italia maakt gebruik van technologie van het Noorse bedrijf Norbit en is gericht op Italiaanse vervoerders, aangezien het geen EETS-badge is. Voor internationale vervoerders kondigt DKV aan dat de interoperabele DKV Box Europe, die zich momenteel in de testfase bevindt, binnenkort in Italië zal worden goedgekeurd.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo