DKV plaats Blue Current laadpalen in de Benelux

Mobility service provider DKV heeft een partnership afgesloten met Blue Current, fabrikant van laadpunten voor elektrische voertuigen. DKV breidt zo zijn aanbod voor het plaatsen van zakelijke EV-laadpunten uit. De dienst was tot nu toe alleen beschikbaar in Duitsland.

De zakelijke laadpunten zijn beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten van DKV. Ze worden geplaatst bij werklocaties zoals kantoren, fabrieken of distributiecentra (het ‘@work’-pakket), maar ook bij werknemers thuis (@home). Daarnaast worden alle laadtransacties met klanten en werknemers verrekend voor de geladen stroom thuis. Doel van DKV is om een totaaloplossing aan te bieden om elektrisch rijden in heel Europa mogelijk te maken. De DKV-kaarten zijn geschikt voor elektrisch laden en andere diensten in inmiddels 23 landen.

Blue Current maakt hardware en software voor AC-laadpunten tot 22 kilowatt. De laadpunten zijn uitgerust met ‘Dynamic Smart Charging’, een technologie die continu de beschikbare stroom monitort en de stroomafgifte daarop aanpast. Hierdoor voorkomt de software dat het stroomnet overbelast wordt, vooral dan op piekmomenten wanneer ook andere grote stroomverbruikers worden ingeschakeld.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo