Krone combineert telematica en zonne-energie

Opleggerfabrikant Krone lanceert een nieuwe versie van zijn Krone Smart Collect on-board systeem voor wissellaadbakken, dat is voorzien van een unieke energiebron: zonnepanelen.

Wissellaadbakken die worden gebruikt in de voertuiglogistiek en het pakketvervoer beschikken niet over een eigen stroomvoorziening, met uitzondering van laadbakken die worden gebruikt voor temperatuurgecontroleerd vervoer. Dit levert een probleem op wanneer u elke doos wilt uitrusten met een dataverzamelsysteem. Krone heeft dit probleem opgelost door zijn Smart Collect box uit te rusten met fotovoltaïsche cellen. De Krone Smart Collect Solar heeft een batterij die 445 uur meegaat, maar zichzelf oplaadt bij het geringste straaltje zonlicht. De KSC Solar box belemmert de handling niet en kan op elke Krone wissellaadbak worden geïnstalleerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo