Transport & Logistics Awards : de finalisten van de Logistics Project of the Year

De op een na oudste onderscheiding, ‘Logistics Project of the Year’, staat zowel open voor logistieke dienstverleners als voor logistieke afdelingen van industriële of commerciële ondernemingen. Ze bekroont een recent project dat de (meetbare) prestaties van de logistieke activiteit heeft verbeterd en dat kadert in de nieuwe supply chain-trends.

  • Atlas Copco, dat onder meer aan de farmaceutische en ziekenhuissector levert, heeft met succes zijn processen aangepast en nieuwe communicatietechnologieën ingevoerd om zijn wereldwijde distributiecentrum in Wilrijk sinds het begin van de pandemie volledig operationeel te houden.
  • Voor een merk van fitnesskleding creëerde Bleckmann een distributiecentrum dat in 178 landen levert in B2C, aangezien Gymshark alleen online verkoopt. Bleckmann maakte daarom gebruik van geavanceerde automatiseringsoplossingen om de beloften van haar klant na te komen.
  • Na de opening van het nieuwe Montlegia-ziekenhuis in Luik heeft Hospital Logistics de logistieke organisatie van het CHC-zorgnetwerk volledig herzien. In een nieuw distributiecentrum werken de twee partners samen, elk volgens hun eigen competenties.

 

Tot ziens op 18 maart om 19.00 uur op Kanaal Z!

Met de steun van 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo