Eerste Scania 770S van België is voor Karl S’Jegers

Een Scania 770S 4×2 V8 trekker is afgeleverd aan S’Jegers Transport, en meer bepaald aan directeur Karl S’Jegers die er zelf mee zal rijden. Dit is de eerste Scania V8 van de nieuwe generatie die in België wordt geleverd.

Met zo’n 350 vrachtwagens en een personeelsbestand van zo’n 400 man zou je niet denken dat de oprichter en directeur van Transport S’Jegers nog steeds achter het stuur zit. Maar Karl S’Jegers wel: “Door zelf de vrachtwagen te gebruiken, blijf ik in contact met ons personeel en onze klanten. Ons kantoorpersoneel is betrouwbaar, en mijn kinderen zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.” Zijn nieuwe truck is een Scania 770S, geleverd door Buga Westerlo. “Het is een heel speciale truck, maar denk niet dat ik altijd het nieuwste wil. Op dit moment rijd ik met het oudste voertuig van het bedrijf, een 620 pk sterke Scania V8 met een miljoen kilometer op de klok. Het was tijd om hem te vervangen door een nieuwe,” zegt S’Jegers, die een echte fan is van het Zweedse merk in het algemeen en zijn V8-motor in het bijzonder.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Transport Wybo (rubriek Samen Sterk)

Wybo Transport werd in 1970 opgericht door Leona Wybo. Vandaag staat het bedrijf uit Poperingen onder leiding van zoon Ronny Devos en blijft het een echt familiebedrijf.   Om zijn uitstekende reputatie vorm te blijven geven, rekent Wybo Transport op een aantal onmisbare partners. Die ontdek je in deze ‘Samen Sterk’. Partners in de kijker:  […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo