Ford laat E-Transit door klanten testen

Ford start met een Europese klantenproef voor de nieuwe elektrische E-Transit. Tegen het einde van de zomer loopt de proef eerst bij grote bedrijven zoals supermarkten, bezorgdiensten, postbezorging en nutsbedrijven in Duitsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

De prototypes zijn bij Ford Global Centre of Excellence voor bedrijfswagens geassembleerd. “Dergelijke tests in de praktijk zijn een belangrijke stap in ons programma voor levering van de volledig elektrische E‑Transit. Zo krijgen wij beter inzicht in hoe we onze klanten in verschillende sectoren kunnen helpen hun productiviteit te verhogen met emissievrij rijden,” aldus Andrew Mottram, E-Transit Chief Programme Engineer, Bedrijfswagens bij Ford Europa.

De marktintroductie van de E-Transit is voorzien in het voorjaar van 2022 en E-Transit klanten kunnen vanaf de introductie kiezen uit in totaal 25 mogelijke varianten.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder

Lichte bedrijfsvoertuigen zijn maatwerk. En dat hebben ze bij Waasland Automotive goed begrepen. Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder, met als doel de volledige ontzorging van de klant. En dat uit zich op verschillende vlakken. De vestiging in Sint-Niklaas zal zich in de toekomst 100% specialiseren in de bedrijfsvoertuigen van Ford, maar ook in Beveren […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo