Fraikin opent West-Vlaamse vestiging, verdere uitbreiding op komst

Fraikin heeft een nieuwe vestiging in Izegem in gebruik genomen. Dankzij die eerste locatie in West-Vlaamse wil het bedrijf de lokale dienstverlening voor klanten uit de regio versterken. Op korte termijn zal Fraikin nog meer nieuwe vestigingen openen in Luik en Antwerpen.

Met de vestiging in Izegem beschikt Fraikin, Europees marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens, voortaan over een centrale uitvalsbasis voor de provincie West-Vlaanderen. Lokale verankering, bereikbaarheid en een op-en-top West-Vlaamse klantenservice moeten de belangrijkste troeven van deze nieuwe vestiging vormen. “Izegem ligt centraal in West-Vlaanderen, vlakbij de E403 tussen Kortrijk en Brugge”, merkt branch manager voor West-Vlaanderen Wim Braem op. Samen met collega’s Christophe Kinoo en Shafayet Ahamed start hij het nieuwe kantoor op. “Qua enthousiasme zit het bij ons al helemaal goed, de neuzen staan allemaal in dezelfde richting.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo