LoadLok: nieuwe LayerLok oplossingen voor dubbele laadvloeren

LoadLok, dat ladingzekeringsoplossingen maakt, presenteert nieuwe LayerLok-oplossing voor dubbele laadvloeren in trucks en trailers. Ze worden nog lichter om het volledige potentieel van vrachtwagens nog optimaler te benutten.

LayerLok XP, LayerLok AF en LayerLok SC zijn ontworpen om het ruimtegebruik en laadvermogen van trailers te maximaliseren, door een combinatie van een lager systeemgewicht maar met hógere systeemprestaties. Dit moet niet alleen resulteren in een eenvoudigere bediening van het systeem, maar ook in een hogere laadefficiëntie en lagere kosten voor de voertuigeigenaar. Het gewicht van de rails daalt tot -40% en de vloerbalken tot -30%. Met LayerLok SC is het gewicht van het volledige systeem zo met 78 kg gedaald op basis van een typische SWAP-carrosserie/Wisselbak configuratie.

De volledig verzonken LayerLok XP-rail heeft bovendien een uiterst lage profieldiepte van 9,25 mm; aanzienlijk minder dan andere volledig verzonken rails die op de markt verkrijgbaar zijn. Dat verbetert de isolatieprestaties van koelopleggers en opent nieuwe mogelijkheden voor carrosseriebouwers om volledig verzonken rails te overwegen, zelfs in voertuigen met dunnere wanden.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo