Charge4Europe: meer dan 200.000 oplaadpunten

Charge4Europe, joint-venture van DKV Mobility en innogy eMobility Solutions, heeft nu meer dan 200.000 aangesloten oplaadpunten voor elektrische voertuigen in zijn Europees netwerk.

Dit betekent een verdubbeling van het aantal oplaadpunten in het DKV acceptatienetwerk in een periode van één jaar. De 200.000 oplaadpunten zijn verspreid over 32 landen. Het grootste aantal oplaadpunten is te vinden in Duitsland, waar er 45.000 toegankelijk zijn voor Charge4Europe-gebruikers.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo