14 nieuwe Renault Trucks T520 voor Dalga Trans

In volle coronatijd bestelde Dalga Trans 14 nieuwe Renault Trucks T520 trekkers bij Renault Trucks concessiehouder Garage Bielen in Heusden-Zolder. De eerste werden zopas in dienst genomen door de in Genk gevestigde transporteur.

Sinds 1995 is Dalgatrans uitgegroeid tot een florerend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bulkvervoer in silo en ADR-transporten. Daarvoor beschikt het over een eigen vloot van 60 trekkers, waarvan zowat een derde binnenkort het Renault Trucks-logo draagt, een zeventigtal eigen containers en zo’n 120 chassis voor 20, 30 en 40 voet containers, al dan niet met kipchassis. “We zijn vooral actief in het vervoer van bulk en vloeistoffen voor de chemische sector, plasticproducerende bedrijven en de voedselindustrie,” zegt Franco Tuttolani, die samen met Lella Tuttolani Dalga Trans leidt. “Die sectoren doen het goed, en dus breiden wij ons wagenpark uit. We kozen daarbij voor de Renault Trucks T520 die deels oudere vrachtwagens zullen vervangen en deels bijkomend ingezet worden voor bestaande en nieuwe klanten.”

De eerste T520 zijn inmiddels geleverd. “De eerste reacties zijn bijzonder positief. Vooral over het leefcomfort zijn de chauffeurs in de wolken. En op dat vlak gaan de modellen die vanaf september geleverd worden, nog meer in de smaak vallen. Dan rolt immers de facelift van de band, die nog meer inzet op comfort en gebruiksgemak,” zegt Franco Tuttolani.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo