PayCover opent derde kantoor in Gent

Sociaal secretariaat Paycover strijkt neer in Gent en voorziet om de komende jaren nog meer regionale kantoren te openen, verspreid over België. De organisatie wil in de komende vijf jaar Belgisch marktleider worden als sociaal secretariaat voor de transport- en logistieke sector. 

PayCover werd opgericht in de schoot van de UPTR en is al aanwezig in Kortrijk en Hannut. Het derde kantoor is gevestigd in een nieuw bedrijvencentrum in de Dublinstraat in Gent. “Sinds de start van PayCover in 2009 groeien we jaarlijks gemiddeld met meer dan 10 procent. Deze groei willen we ook de komende jaren verderzetten en zelfs versnellen. Daarbij kan een kantoornetwerk ons helpen. We merken dat onze klanten nood hebben aan fysieke locaties waar ze langs kunnen komen voor advies en bijstand over hun personeelsbeleid en HRM-administratie,” aldus Bruno Velghe, bestuurder bij PayCover.

Momenteel fungeert PayCover als sociaal secretariaat voor meer dan 1.000 werkgevers, van wie 85 procent actief is in de transport- en logistieke sector. De organisatie telt vandaag 25 werknemers. In het nieuwe kantoor zijn op dit moment 4 werknemers aan de slag. Later dit jaar zal dit aantal worden opgetrokken naar 10 mensen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo