Première Renault Kangoo E-Tech Electric op 16 november

Sinds zijn lancering eind 2011 wist de Kangoo Electric bijna 70.000 professionele klanten te verleiden en hij is vandaag goed voor 1 op de 5 verkochte elektrische bedrijfsvoertuigen in Europa. De nieuwe generatie Kangoo Van E-Tech Electric wordt op 16 november wordt onthuld aan het grote publiek tijdens het Solutrans-salon in Lyon.

Dankzij zijn nieuwe lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh, biedt Nieuwe Kangoo Van E-Tech Electric een rijbereik tot 300 km volgens de WLTP-cyclus. De batterij, die onder de vloer van de wagen zit, heeft geen invloed op het nuttige volume van de laadruimte. Om de batterij op te laden, biedt de nieuwe Kangoo Van E-Tech Electric de keuze uit 3 soorten laders. Standaard is hij uitgerust met een driefasige lader van 11 kW, geschikt voor alle types huishoudelijk opladen. En als optie zijn er een lader van 22 kW en een snellader van 80 kW met gelijkstroom, die het mogelijk maakt om in 30 minuten 170 km aan rijbereik te recupereren. Bij deze laatste twee laders krijgt de accu een waterkoeling.

De nieuwe Kangoo Van E-Tech Electric is uitgerust met een efficiënte motor van 90 kW en een koppel van 245 Nm dat onmiddellijk beschikbaar is voor soepel en sereen rijgedrag in alle omstandigheden. Om het beste rijbereik in elk seizoen te garanderen, is de Kangoo Van E-Tech Electric in combinatie met de lader van 22 kW uitgerust met een airconditioning met warmtepomp voor een lager energieverbruik. Tot slot zijn een verwarmde voorruit, verwarmde voorzetels en een verwarmd stuur als optie verkrijgbaar.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo