Jungheinrich bouwt volautomatisch logistiek centrum voor Prodrive Technologies in Eindhoven

Jungheinrich, dat machines levert voor magazijninrichting, mag een nieuw logistiek centrum voor Prodrive Technologies opbouwen in Eindhoven. Het centrum wordt heel sterk geautomatiseerd.

Tegen de herfst van 2022 telt de regio Eindhoven een nieuw logistiek centrum van het Nederlandse Prodrive Technologies, een technologiebedrijf dat onder meer levert aan de medische sector, de mobiliteitssector en de industrie. Het gebouw zal een dikke 20.000 m² groot worden en wordt ingericht met de nieuwste volautomatische machines van Jungheinrich.

Jungheinrich nam eerder in december roboticabedrijf Arculus over, een overname die nu al zijn vruchten afwerkt. Want voor dit nieuwe, geautomatiseerde logistieke centrum van Prodrive Technologies zullen ook 14 exemplaren van de Arculee S mobiele robot worden gebruikt. Daarnaast worden er 8 EKX 516ka smallegangenstapelaars ingezet. De picking wordt wel nog persoonlijk uitgevoerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo