Derde platinum duurzaamheidscertificaat op rij voor Jungheinrich

Het internationale ratingagentschap EcoVadis heeft Jungheinrich voor de derde keer op rij bekroond met een platinum certificaat voor verantwoord ondernemen. EcoVadis waardeert zodoende het engagement van Jungheinrich op het gebied van milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Met de platinum certificering bevestigt EcoVadis dat Jungheinrich tot de top 1% van de meest duurzame bedrijven ter wereld behoort. Het is de derde toponderscheiding op rij voor Jungheinrich. Daarvoor kreeg Jungheinrich zowel in 2019 als in 2020 een gouden certificaat.

Dit jaar benadrukte EcoVadis in het bijzonder de “uitmuntende” prestaties van Jungheinrich op het gebied van milieubescherming. Hier behaalde de onderneming de maximumscore, onder andere door zijn effectieve maatregelen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en door spaarzaam om te gaan met waardevolle hulpbronnen.

In totaal analyseert EcoVadis het duurzaamheidsmanagement van meer dan 100.000 bedrijven wereldwijd op het gebied van milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo