Fraikin versterkt sales- en operationsteam

Joël Van Vaerenbergh en David Leroi hebben Fraikin Benelux vervoegd als respectievelijk Sales Manager en Operational Manager. Het team rond de nieuwe CEO Cyriel Vrijders is daarmee compleet.

Joël Van Vaerenbergh was voorheen verantwoordelijk voor het Volvo Trucks-centrum in Ruisbroek en David Leroi was regionaal manager bij Carglass. Beide zijn zeer ambitieus, zoals David Leroi uitlegt: “Op termijn zal geen enkel bedrijf nog investeren in de aankoop van bedrijfswagens of -vrachtwagens. Een eigen wagenpark is een grote investering die alleen in waarde afneemt. Daarnaast brengen eigen voertuigen heel wat administratie en onderhoud met zich mee. Bovendien doet de onzekere toekomst van fossiele brandstoffen fleet managers twijfelen over welke voertuigen ze moeten aankopen. Veel meer fleet managers beginnen daardoor de waarde in te zien van een leasingcontract, samen met de totale ontzorging en flexibiliteit die een partner zoals Fraikin aanbiedt.”

Lees alles over Fraikin Belgium Truck Renting

Fraikin Belgium Truck Renting

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo