Scania Torhout wint Scania Top Team competitie in BeLux

De technici van Scania Torhout kwamen als winnaar uit de bus in de nationale finale van de Scania Top Team competitie. Hierdoor mag het team de nationale eer gaan verdedigen in de regionale finalereeks die doorgaat in september 2022 in Bratislava (Slovakije).

Scania Torhout wist door de eerste ronde van de wedstrijd in de werkplaats heen te komen en gingen door naar de nationale ronde. In de finale van afgelopen zaterdag gingen ze de hele dag praktische uitdagingen aan waarbij hun vermogen om binnen een vastgestelde tijd technische problemen op te sporen en te verhelpen werd getest. Hun expertise op het gebied van mechanica, pneumatiek, elektronica en technologie in combinatie met een grondige kennis van de producten van Scania en goed teamwork, zorgden ervoor dat ze de concurrentie achter zich lieten.

 

Het top team van Scania Torhout bestaat uit Davy Vanhauter, Arne Deweer, Kevin Declerck, Maxim Van Isacker en Rik Feryn en staat onder de leiding van Top Team Coördinator Andy Nollet. “Ik ben er ontzettend trots op dat mijn team deze prestigieuze prijs in de wacht heeft gesleept. In alle voorrondes hebben ze maar liefst 18 andere Belgische en Luxemburgse teams verslagen. Ik hoop dat het succes van dit team andere jongeren zal inspireren tot een carrière in deze branche,” aldus Andy Nollet. Als Scania Torhout succesvol is in de regionale finales, zullen ze uiteindelijk doordringen tot de wereldfinale die in 2023 bij Scania in Södertälje (Zweden) plaatsvindt. 

 

“Scania heeft Top Team ontwikkeld om ons servicepersoneel te motiveren naar excellentie te streven en hun kennis van de producten en het werkmaterieel van Scania uit te bouwen. Het gaat er echter ook om de soms miskende helden die onvermoeibaar doorwerken in de werkplaatsen van Scania en een uitermate hoog service niveau aan onze klanten bieden, nu eens in de schijnwerpers te zetten. Scania Top Team biedt hen die kans in de spotlights en de erkenning te krijgen die ze dik verdienen,” aldus Janko van der Baan, Managing Director Scania Benelux.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo