[Passion4Trucks] Renault Trucks gaat als de brandweer in de Special Vehicles Expo!

De Special Vehicles Expo moet zich geen zorgen maken over brandgevaar, want Renault Trucks brengt zijn D Cab CCF mee, een bosbrandweerwagen. Op de stand van het merk zullen er nog 3 andere voertuigen te zien zijn.

De CCF in Renault Trucks D Cab CCF staat voor “camion-citerne feux de forêts”, wat betekent dat het een bosbrandweerwagen is. Hij wordt meestal ingezet in Zuid-Frankrijk, maar ook in ons land wordt hij gebruikt om bos- en heidebranden te bestrijden. De CCF heeft een cabine voor 4 personen met een rolkooi en heeft een autoprotectiesysteem waarmee met een druk op de knop een waternevel wordt verspreid die de cruciale onderdelen en de bemanning beschermen tegen het vuur. Je kan hem ontdekken in de Special Vehicles Expo.

Verder brengt Renault Trucks 3 voertuigen mee naar zijn stand: een T Evolution-trekker van de nieuwste generatie, een C 6×4 met 440 pk en een Palfinger-containerhaaksysteem en tenslotte een D E-Tech 16T, de elektrische distributietruck van het merk met een rijbereik tot 400 km.

Schrijf je hier GRATIS in voor Passion4Trucks en kom de trucks bewonderen!

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo