Twee Renault Trucks T High 520 bij TLV

Nee, de Vlaamse federatie van transporteurs heeft geen vrachtwagen gekocht. Het is een Luiks bedrijf, want TLV staat voor Transport Logistique de la Viande en is gevestigd in Aubel met een tweede operationele basis in Moeskroen en een hoofdkantoor in Wilwerdange (Luxemburg). Twee Renault Trucks High T 520 hebben een opmerkelijke intrede gedaan in het wagenpark van deze specialist in temperatuurgecontroleerd vervoer.

TLV heeft zijn activiteiten uitgebreid tot het vervoer van andere voedingsmiddelen onder gecontroleerde temperatuur, in een straal die België, Frankrijk en Luxemburg omvat. Het wagenpark van 54 voertuigen (35 trekkers, 12 bakwagens, 7 lichte bedrijfsvoertuigen) werd recent versterkt door twee Renault Trucks T High met 520 pk. “Eind vorig jaar hebben we een contract binnengehaald dat de aankoop van nieuwe trekkers nodig maakte,” legt William Fabry, directeur van TLV, uit. “We hadden al een zeer positieve ervaring met een Renault Trucks T 520 toen we in 2017 een bedrijf overnamen, maar we hebben in het verleden meestal met andere merken gewerkt. Dankzij de onmiddellijke beschikbaarheid van een T High 520 trekker en het feit dat we vertrouwen hadden in Patricia Corman van Lens-Motor Eupen, met wie we in het verleden al hadden samengewerkt, heeft Renault Trucks deze keer echt zijn intrede gedaan in ons wagenpark.”

De eerste van de T 520’s is sinds januari in gebruik. “Onze chauffeur Jeff behaalt opmerkelijke verbruiksresultaten”, verklaart Mathieu Evertz, fleet manager. Gemiddeld verbruikt hij 24,9 l/100 km, met een record van 22,6 l/100 km over een week, ondanks talrijke stops… en verkeersopstoppingen.”

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo