Mercedes-Benz T-Klasse Marco Polo: compacte campervan

Mercedes-Benz heeft op het Caravan Salon Düsseldorf een nieuw lid van de Marco Polo-familie voorgesteld. De T-Klasse is vanaf de tweede helft van 2023 ook te bestellen met een Marco Polo-pakket, dat inklapbaar en zelfs verwijderbaar is.

De Mercedes T-Klasse Marco Polo pakt het iets anders aan dan de grotere modellen op basis van de V-Klasse. In plaats van een volledig omgebouwde campervan, gaat het hier om een pakket dat op maat gemaakt is voor de bagageruimte van de T-Klasse. Het pakket bevat natuurlijk steeds een bed, 2 op 1,15 meter groot, dat je inklapt tijdens het rijden. Ook gordijnen om de ruiten te verduisteren zijn inbegrepen, net als enkele opbergvakken.

Optioneel kan je ook een keukenunit bijbestellen, met een ladesysteem en een wasbak met 12 liter water en een koelkastje van 15 liter groot. Het fornuis werkt op gas en kan ook verwijderd worden. Daarnaast krijg je er twee kampeerstoelen en een tafel bij, om te kunnen genieten van je bereidingen op de camping.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo