Webfleet kondigt een nieuwe PRO M handheld terminal aan

De compacte PRO M Driver Terminal van Webfleet is een robuuste smartphone voor professionele vloten. Het is ideaal voor gebruik met de Webfleet boordcomputer, maar kan ook zelfstandig worden gebruikt, waardoor het een interessant instrument is voor gemengde vloten.

De PRO M-terminal wordt geleverd met drie vooraf geïnstalleerde functies: Work App, TomTom GO Fleet-navigatie en Vehicle Check. Het is volledig geïntegreerd met de Webfleet fleet management software en kan dus transportopdrachten en tweerichtingscommunicatie tussen chauffeurs en fleet managers beheren. Het kan ook worden uitgerust met de OptiDrive 360 rijstijlanalysefunctie en automatische registratie van werktijd en kilometers. Het is direct uit de doos klaar voor gebruik, want de gebruiker hoeft er alleen maar een SIM-kaart in te steken.

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo