Van Mossel Deurne verbetert zijn Ford Transit Center in Deurne

De Van Mossel garage in Deurne heeft een aantal veranderingen ondergaan. Hier is o.a. een moderner en klantgerichter Ford Transit Center gevestigd.

Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Group Belgium & Luxembourg, licht de aanpassingen aan de vestiging toe: “We zijn erg blij dat we in Deurne het nieuwste Ford Transit Center van het land hebben. Dankzij de renovatie van de showroom, die veel groter en opener is geworden, kunnen we onze klanten niet alleen alle nieuwe modellen laten zien, maar ook een breed scala aan gebruikte Transits, uitgestald in een mooie speciale ruimte. De “after sales” receptie is ook verplaatst. Oorspronkelijk bevond het zich aan de voorzijde van het gebouw (Bisschoppenhoflaan), nu aan de achterzijde (Middelmolenlaan). Er zijn verschillende redenen voor deze verandering: ten eerste is er veel meer parkeerruimte beschikbaar aan de achterkant, zodat klanten hun Transit gemakkelijk kunnen parkeren en de receptie kunnen bereiken, en ten tweede is er nu een veel betere verbinding tussen de receptie en de monteurs, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Ten slotte profiteren onze medewerkers van een nieuwe, frisse en open omgeving. Daarnaast is een complete keuken ingericht die tevens als wachtruimte dient, met goede apparatuur, wifi, etc., zodat klanten rustig en aangenaam kunnen wachten tot hun voertuig gerepareerd of onderhouden is. Om bestaande en nieuwe klanten nog beter te kunnen bedienen, hebben we ook het aantal medewerkers uitgebreid en de aanwezige ervaring versterkt dankzij de overname van Garage Bresseleers (zie ander nieuws op deze site). Ten slotte zijn ook de nodige investeringen gedaan in materiaal en uitrusting om de lopende elektrische omschakeling soepel te laten verlopen. Kortom, met onze vernieuwde vestiging in Deurne kunnen we elke ‘Transit’-klant van A tot Z verzorgen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo