Featured Video Play Icon

[VIDEO] Family first: Van Dievel beloont alle chauffeurs met gepersonaliseerde koelbox

Chauffeurs zijn als familie voor Van Dievel Transport. Daarom neemt het ook dit jaar (op 8 december 2022) deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur, een actie van Febetra. Van Dievel zal alle chauffeurs voorzien van een gepersonaliseerde koelbox. Een knap initiatief! 

In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo