Ford Pro: blijf de concurrentie een stap voor

Samen met de lancering van de volledig nieuwe en 100% elektrische E-Transit begint bij Ford ook een nieuw tijdperk, dat van Ford Pro. Het merk levert niet enkel de voertuigen om de activiteiten van zijn klanten te ondersteunen, het gaat vandaag een stap verder en doet al het mogelijke om de productiviteit van bedrijven te optimaliseren.

De bedrijfsvoertuigen van Ford worden bijzonder gesmaakt in de sector en vormen al jaren de ruggengraat van een groot gedeelte van de economie. Maar nu schakelt Ford een versnelling hoger onder de naam Ford Pro. In de eerste plaats blijft alles nog steeds draaien om de voertuigen, met een golf van nieuwe producten die vanaf dit jaar op de markt komt. Denk maar aan de nieuwe E-Transit, die de gekende kwaliteiten van de Transit 2Ton koppelt aan een 100% elektrische aandrijflijn en een aantal uitrustingen die klanten het leven makkelijker maken, maar ook de volledig nieuwe Transit Connect, Ranger en Ranger Raptor en de nieuwe generatie Transit Custom en E-Transit Custom die tijdens de komende maanden en jaren gelanceerd worden.

Telematica voor een optimaal vlootbeheer
Service heeft altijd integraal deel uitgemaakt van de aanpak van Ford om zijn klanten optimaal te kunnen ondersteunen bij hun bedrijfsactiviteiten. Maar tijden veranderen, en zo ook de noden van die klanten. Daarom biedt Ford Pro een ecosysteem met een waaier van diensten om te zorgen voor een vlootbeheer dat zowel eenvoudiger als efficiënter is. Met de software van Ford Telematics blijft uw vloot altijd optimaal inzetbaar dankzij een automatische opvolging van het onderhoud, waardoor u tijd wint en de gezondheid van de voertuigen gegarandeerd is, wat bovendien zorgt voor een lager verbruik en minder tijdverlies en teleurgestelde klanten door pannes en onvoorziene technische ingrepen. Omdat beginnende problemen tijdig aangepakt kunnen worden, vermijd u bovendien gevolgschade en beperkt u de kosten.

Alles om van elektrificatie een troef te maken
Maar voertuigen blijven natuurlijk de ‘core business’ van Ford Pro, en daarbij wordt stevig ingezet op elektrificatie. Terwijl nog niet iedereen voor 100% mee is met het verhaal rond elektrificatie, kan een analyse door Ford Pro blootleggen wat de voordelen voor u kunnen zijn en hoe de gerichte elektrificatie van uw vloot – geheel of gedeeltelijk – kan zorgen voor beperktere exploitatiekosten. Geen overbodige luxe in deze tijden!
Bovendien denkt Ford Pro ook hier niet enkel aan voertuigen, maar zorgt het voor een volledig ecosysteem van financieringsopties, diensten en laadmogelijkheden op het bedrijf, bij de werknemer thuis en onderweg. Alles om ervoor te zorgen dat u zich kan concentreren op uw klanten, en uw business zo efficiënt mogelijk kan blijven draaien! Vraag ernaar bij uw Ford Verdeler of Ford Transit Center!


Modem inbegrepen, gratis ‘Telematics Essentials’
En er is nog meer goed nieuws! Bij de recente bedrijfsvoertuigen van Ford zit er een FordPass Connect modem standaard ingebouwd, die de communicatie met het telematicaplatform verzekert. Ford Pro Telematics Essentials, met de basisprincipes van een telematicasysteem, is bovendien gratis! Wil u verder gaan en een gedetailleerde tracking & tracing, optimale routing en andere geavanceerde toepassingen? Dan staan de specialisten van Ford klaar met uitgebreidere mogelijkheden of zelfs systemen op maat!

 


 


https://www.nl.ford.be/naverkoop/onze-diensten/over-fordpro


 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo