Featured Video Play Icon

[VIDEO] Van Moer: “Chauffeurs zijn de lijm tussen onze verschillende afdelingen”

Tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur (8 december 2022) zal Van Moer Logistics zijn beste beentje voorzetten om zowel eigen als externe chauffeurs te bedanken met een lekkernij en een geschenkje. “We zijn bij Van Moer Logistics al met meer dan 2.000 medewerkers”, zegt Felien Van Oost (Marketing- en Communicatiemanager). “De 500 chauffeurs vertegenwoordigen een belangrijk deel van ons familiebedrijf. Ze zijn de lijm tussen de verschillende afdelingen”, vervolgt ze. 

Na de succesvolle eerste editie van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2021 bevestigt Van Moer Logistics zijn deelname voor de editie van dit jaar, die doorgaat op 8 december 2022.

Ook deelnemen met jouw bedrijf?
In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via 
www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo