Vervoer Van Dyck viert 85ste verjaardag… en 50 jaar partnerschap met DKV

Vervoer Van Dyck werd opgericht in 1937 en viert dus dit jaar zijn 85-jarig bestaan. Het familiebedrijf was echter ook een van de eerste klanten van DKV (nu DKV Mobility) in België. En dat was meer dan 50 jaar geleden. 

Vervoer Van Dyck werd in 1937 opgericht door Karel Van Dyck op de Loenhoutsebaan in Hoogstraten. Die kreeg later zijn drie zonen mee. In 1980 vestigde het bedrijf zich op het industrieterrein ‘De Kluis’ in Hoogstraten. Vandaag de dag leidt Eddy Van Dyck het familiebedrijf nog steeds en opvolging is alvast verzekerd. In totaal heeft het bedrijf 45 mensen in dienst, en zet zo’n 30 vrachtwagens in.

Vervoer Van Dyck gebruikt tankkaarten van DKV sinds meer dan 50 jaar en werkt vandaag samen met DKV Mobility voor zowel de tankkaarten als voor de tol-oplossingen. Die zijn nodig voor de vele ritten naar Frankrijk, Zwitserland, Nederland en Duitsland. Nog voor de lancering van de DKV Box Europe is Van Dyck zelfs gevraagd voor de testfase van de boxen.

Kristof Van Dyck: “We zijn we klant op alle vlak bij DKV Mobility. We zijn heel tevreden over de dienstverlening en hebben door de jaren heen een fantastische relatie opgebouwd met het verkoopsteam, met Leentje en Michel in het bijzonder. We vinden het belangrijk dat onze leveranciers probleemoplossend denken, zodat wij ons op onze core business kunnen focussen. We streven ernaar om relaties op lange termijn aan te gaan. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar minstens evenzeer voor onze leveranciers. Dergelijk partnership nemen we dan ook zeer letterlijk. Net daarom slagen we erin om telkens opnieuw een betrouwbare service af te leveren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo