DPW Liege Container Terminal werkt samen met Hakka en cinvio

DPW LCT, wat staat voor DP World Liege Container Terminals, heeft een partnerschap aangekondigd met transportplatform Hakka en technologiebedrijf cinvio (beide gevestigd in Antwerpen) om B2B-logistieke diensten online te verkopen.

Sinds 16 januari kunnen klanten van DPW LCT, voornamelijk transport- en scheepvaartbedrijven, containerbehandeling en andere logistieke diensten bestellen via het Hakka-platform, dat containertransportbedrijven met elkaar verbindt (bv. om routes te optimaliseren en lege kilometers te beperken). Deze laatste is volledig geïntegreerd met het cinvio betalingsplatform, dat een volledig digitale betalingsverwerking en automatisering van het facturatieproces mogelijk maakt. cinvio claimt een bestaande community van meer dan 1.000 logistieke bedrijven die profiteren van een digitale portemonnee om te betalen voor diensten van verschillende leveranciers.

DPW LCT benadrukt dat deze samenwerking tussen de drie bedrijven de operationele efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid die het bedrijf zijn klanten biedt, vergroot. Klanten ontvangen maandelijks een btw-factuur met een overzicht van alle transacties per leverancier. DPW LCT is de eerste Belgische binnenlandse terminal die toetreedt tot de cinvio-community. Het is ook de vijfde leverancier die met cinvio samenwerkt om online voor logistieke diensten te betalen (samen met DP World, NxtPort, CertiWeight en Hakka).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo