Krone vertrouwde onderdelen winnen marktaandeel

Krone is verheugd dat de verkoop en het marktaandeel van zijn merk Krone Trusted, dat een breed assortiment reserveonderdelen omvat, in 2022 zijn toegenomen. Deze onderdelen kosten ongeveer de helft van de prijs van een nieuw origineel onderdeel en zijn vooral bedoeld om klanten af te leiden van de op de markt florerende ‘piraten’ onderdelen. 

Het merk Krone Trusted werd in januari 2021 gelanceerd en omvat nu 300 referenties die 80 procent van de reparatiebehoeften van een oplegger dekken. Krone koopt deze onderdelen rechtstreeks in bij zijn eigen leveranciers en geeft zijn klanten zo het voordeel van zijn inkoopkracht. Bovendien worden Krone Trusted-onderdelen alleen verkocht aan werkplaatsen en eindgebruikers, nooit aan derden die ze gewoon doorverkopen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo