Een elektrisch gamma dat beantwoordt aan alle noden

Met de Ford E-Transit Custom breidt het 100% elektrische bedrijfsvoertuigengamma van Ford dit jaar verder uit. Maar als we het bestaande elektrische E-Transit gamma bekijken, dat gebaseerd is op de Transit 2Ton, zien we dat ook daar al heel wat keuze is voor verschillende toepassingen.

De vorig jaar gelanceerde E-Transit 2T kennen we vooral als gesloten bestelwagen. Hij is verkrijgbaar met een enkele of dubbele cabine, en dat in verschillende lengtes en hoogtes, waarbij er tot 1.758 kg of 15,1 m³ vervoerd kan worden. Hij geraakt tot 317 km (WLTP) ver tussen twee laadbeurten en zijn batterij met een bruikbare capaciteit van 68 kWh is in iets meer dan een half uur van 15% naar 80% opgeladen. Uitstekende cijfers!

E-Transit chassis-cabine
Maar wist je dat er ook een chassis-cabine uitvoering bestaat van de E-Transit 2T? Terwijl de E-Transit al bijzonder veelzijdig is, leent de E-Transit Chassis-cabine zich perfect voor allerhande op- en ombouwtoepassingen. Hij is verkrijgbaar in twee lengtes (L3 of L4), met een MTM van 3,5 ton, 3,9 ton of 4,24 ton en een nuttig laadvermogen tot 2.090 kg. Daardoor biedt hij een waaier aan mogelijkheden en is hij perfect voor klanten die hun uitstoot willen beperken en bijvoorbeeld actief zijn in het groenonderhoud, de bouw (zeker in stedelijke omgevingen is de elektrische aandrijving een troef naar de toekomst toe) of huis aan huis-leveringen.

Ombouw op maat
Voor een E-Transit op maat, kan je terecht bij je Ford Transit Centre voor de ‘FordPro Conversions’, een uitgebreid gamma van gestandaardiseerde ombouwoplossingen die Ford aanbiedt in een ‘one stop-shop’ benadering en die je dus rechtstreeks via de dealer geleverd krijgt. Daarnaast is er ook een gamma van ‘Special Vehicle Options’ (SVO) om je E-Transit af-fabriek voor te bereiden op zijn leven als op maat gemaakt werkpaard. Maar de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, want dankzij het FPC-netwerk (Ford Pro Convertor) van erkende op- en ombouwers kies je voor een kwalitatief hoogstaande ombouw op maat van je activiteiten. De zorgvuldig door Ford geselecteerde partners beschikken over de nodige kennis en ondersteuning van het merk zelf om je noden snel en professioneel om te zetten in een voertuig dat perfect beantwoordt aan de vereisten om je business optimaal te ondersteunen.

FordPro Services
Welke Transit of E-Transit je ook kiest, dankzij de ingebouwde FordPass Connect modem zorgen de verschillende productiviteitstoepassingen van Ford ervoor dat je altijd kan rekenen op de Ford bestelwagens in je wagenpark. Voor kleinere parken met tot vijf voertuigen is er de gratis FordPass Pro app om de locatie en status van uw voertuig te bekijken, de deuren op afstand te vergrendelen of ontgrendelen, het opladen te beheren en nog veel meer. Voor grotere bedrijven is er de gratis FordPro Telematics Essentials service of een optioneel abonnement op het volledige FordPro Telematics-aanbod met een zeer uitgebreide functionaliteit.

 


Elektrische Transit-familie

De 100% elektrische Ford E-Transit familie breidt dit jaar nog uit. Naast de op de Transit 2Ton gebaseerde E-Transit is er, samen met de nieuwe generatie van de Transit Custom, binnenkort ook een E-Transit Custom. Die krijgt een 160 kW sterke elektromotor en een batterijpakket met een bruikbare capaciteit van 74 kWh, goed voor een rijbereik (WLTP) tot 380 km. Zijn laadvolume bedraagt 5,8 tot 9,0 m³, terwijl hij tot 1.100 kg kan laden en 2.000 kg kan slepen.

 


www.nl.ford.be/bedrijfsvoertuigen

 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Ford Ranger Wildtrak (voorstelling en testimonial Aceg) – BOUW.TV 25

De Ford Ranger, dat is eigenlijk een soort levende legende in de pick-up-wereld. We zijn vandaag op bezoek bij een bedrijf dat fan is van dit onverwoestbare werkpaard, maar eerst stel ik deze nieuwste generatie aan jullie voor! De vorige generatie van de Ranger was een monstersucces, met jarenlang een nummer 1-plaats in het segment […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo