Ford en Webfleet werken samen aan geïntegreerde telematica-oplossing

Ford heeft zich aangesloten bij het samenwerkingsprogramma OEM.connect van Webfleet. Lichte bedrijfsvoertuigen en auto’s van Ford met online connectiviteit kunnen nu profiteren van het Webfleet-platform.

Webfleet, de oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, heeft het OEM.connect-programma ontwikkeld waarmee voertuigen kunnen worden aangesloten op het Webfleet SaaS-platform zonder dat er extra hardware hoeft te worden geïnstalleerd. Ford heeft zich bij deze oplossing nu aangesloten. “Dankzij deze geïntegreerde oplossing kunnen wagenparkbeheerders sneller, gemakkelijker en tegen lagere kosten telematica-technologie gebruiken”, aldus Webfleet. Concreet kunnen Ford voertuigen hun gegevens rechtstreeks aan Webfleet doorgeven. Webfleet gebruikt deze OEM-gegevens om nauwkeurige informatie te verstrekken aan wagenparkbeheerders. Het doel is de prestaties van het wagenpark te maximaliseren, de bedrijfskosten te verlagen, de stilstandtijd te minimaliseren en veilig en milieuvriendelijk rijden aan te moedigen. Het gaat bijvoorbeeld om routegegevens, GPS-tracking, brandstofverbruik en voertuigstatus. Alle gegevens zijn bovendien overal en altijd toegankelijk via een mobiele applicatie.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo