Renault Trucks vernieuwt bestuurderspost van zijn zware gamma

Renault Trucks heeft het comfort van de bestuurderscabine al verbeterd en zal het interieur van de modellen T High, C & K nog eens upgraden met nieuwe digitale tools en nog efficiëntere veiligheidssystemen.

De cabine van de T heeft al een belangrijke upgrade gekregen met een nieuwe stuurkolom die op drie assen verstelbaar is. Voor 2024 zullen de T en zijn broers profiteren van een nieuw dashboard met een nieuw 12-inch instelbaar digitaal hoofdscherm en een 9-inch multifunctioneel secundair tpouchscreen. Dit laatste is voorzien van een Android Automobile-interface voor snelle toegang tot applicaties. Bestuurders kunnen functies op beide schermen activeren via de bedieningselementen op het stuurwiel, waaronder oproep- en muziekbeheer. De voertuigen kunnen ook worden uitgerust met een inductielader voor telefoons.

De trucks uit het zware gamma van Renault Trucks zullen ook profiteren van efficiëntere rijhulpsystemen. Deze omvatten een nieuw noodremsysteem, nieuwe optionele camera’s (tot 5) om de omgeving van het voertuig, de lading of de koppelschotel tijdens het aandocken in de gaten te houden, een nieuw (verplicht) bandenspanningscontrolesysteem en een nieuw waarschuwingssysteem voor snelheidsovertredingen.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo