Transportmedia op Matexpo: het volledige programma!

Transportmedia is al jarenlang mediapartner van de vakbeurs Matexpo, die van 6 tot 10 september plaatsvindt in Kortrijk Xpo. We zullen uiteraard aanwezig zijn met een stand waar het redactieteam gedurende de hele beurs gehuisvest is, maar ook met de TL Hub Job Day en … met een verrassing voor gezinnen.

Vijf dagen lang zal het redactieteam werken vanuit de stand van Transportmedia, nog steeds op de rambla (R53). Een perfecte ontmoetingsplaats, gelegen op het kruispunt tussen de belangrijkste beurshallen, waar de redactie exposanten uitnodigt om ons alles te komen vertellen over hun goede ‘deals’ tijdens de beurs. Onze ‘vliegende reporters’ zullen ook exposanten bezoeken.

De grote nieuwigheid van deze 40e editie van matexpo is de organisatie van een banendag door TL Hub. Deze vindt plaats op zaterdag 9 september van 10.00 tot 14.00 uur in zones 1, 2 en 3 van het Meeting Centre. En met 33 ingeschreven recruiters lijkt het nu al een groot succes te worden. Het is nog steeds mogelijk om je gratis in te schrijven als kandidaat-chauffeur, werfleider, planner, technicus, teamleider en vele andere functies!

Op zaterdag en zondag trekt Matexpo traditiegetrouw zowel amateurs en gezinnen als vakbezoekers. Er gaat niets boven de sfeer van een mooie beurs om toekomstige beroepen te inspireren. Gezinnen (en kinderen in het bijzonder) worden dus niet vergeten op de stand van Transportmedia, waar ze een cadeautje krijgen. Tot ziens op stand R53!

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo