Karim Hyatt wordt Chief Product & Innovation Officer bij Generix Group

Karim Hyatt treedt toe tot Generix Group als Chief Product & Innovation Officer. Hij zal de leiding hebben over de afdeling Software Product & Innovation. 

“Onze ambitie is om wereldleider te worden in softwareontwikkeling op het gebied van supply chain. In een omgeving waar directheid de nieuwe norm is, moeten we in staat zijn om de behoeften van onze klanten en markten te anticiperen. Ik ben er trots op de drijvende kracht achter deze transformatie te zijn en deze nieuwe weg naar innovatie te openen door zeer presterende, veerkrachtige, schaalbare producten te ontwerpen en te blijven verbeteren met behulp van de nieuwste technologieën”, aldus Karim Hyatt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo