MAN Truck & Bus op Matexpo: extra veilige constructievoertuigen

Alle vrachtwagens van MAN Truck & Bus op Matexpo zijn uitgerust met OptiView, het spiegelcamerasysteem. De chauffeur heeft daarbij 360 graden zicht rondom het voertuig en dat zorgt ook bij constructievoertuigen voor een verhoogde veiligheid.

Van de twaalf voertuigen die MAN toont zijn er vier TGS’en in verschillende configuraties zoals een 4×4, 6×4, 6×4 Hydrodrive en een 8×4 tridem. Verder toont de constructeur zijn volledige gamma met vier TGE’s – waaronder een 4×4, een TGL 12.220 4×2, een TGM 18.290 4×2, een TGX 33.510 6×4 en een TGX 18.520 4×4 Hydrodrive.

MAN trekt de kaart van de alternatieve brandstoffen om de CO2 nu al te reduceren. Zo kunnen alle voertuigen rijden op HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), dat ook probleemloos kan worden toegevoegd aan diesel.

Voor chauffeurs die houden van mooie en extra uitgeruste trucks zijn er op Matexpo een MAN Individual Lion S TGS en TGE.

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo