ODTH bouwt nog eens 15.000 m2 in Puurs

Enkele weken na de opening van een farma-magazijn in Willebroek heeft logistiek dienstverlener ODTH aangekondigd volgend jaar een nieuw magazijn van 15.000 m2 te bouwen in Puurs, op een van de weinige percelen waar dat nog mogelijk is in de regio.

“We beschikken al enkele jaren over een bouwgrond op het Eilandje in Puurs. De site is nu klaar voor een nieuw gebouw en we staan op het punt om met de werken te beginnen. De bijkomende 15.000 m2 logistieke ruimte wordt een uitbreiding van de magazijnen die we al uitbaten in Willebroek en zal zowel bestemd zijn voor import als export, aangezien we vlakbij de containerterminal gelegen zijn. De site van Puurs zelf ligt op twee kilometer van de terminal, maar de verbinding tussen beide is interessant, omdat er geen ruimte meer is om magazijnen te bouwen naast de terminal zelf”, legt Rob Van den Berghe, Account Manager bij ODTH, uit.

Maar voor welke activiteit wordt dit nieuwe warehouse bestemd? Alles staat nog niet vast, maar waarschijnlijk gaan we deze nieuwe locatie wijden aan een sector waarin we al actief zijn, zoals chemie. Het gebouw zelf is zo veelzijdig mogelijk ontworpen, zodat het verschillende soorten goederen kan herbergen. Als algemene regel geldt dat we geen magazijn bouwen voor slechts één klant of één soort goederen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo