Zowel letterlijk als figuurlijk: orderpicken op het hoogste niveau [Advertorial]

Ziet u het graag groots? Dan bent u niet de enige. Gezien de hoge grondprijzen worden magazijnen steeds hoger, om elke vierkante meter optimaal te benutten. Als gevolg is er steeds meer nood aan materieel waarmee u ook letterlijk op hoog niveau kunt werken, iets wat Linde MH ertoe heeft aangezet om een krachtige verticale orderpicker op te markt te brengen. Maak kennis met de vernieuwde Linde V modular!

2,5 meter hoger, 20 % sneller

Elke gewonnen meter brengt extra opslagplaats met zich mee. Hoe hoger uw intern transportmateriaal kan reiken, des te efficiënter u uw magazijn kunt inrichten. Met de vernieuwde V modular kunt u nu orderpicktaken uitvoeren tot op 14,5 meter hoogte, oftewel 2,5 meter hoger dan bij de vorige uitvoering.

En aangezien elke seconde telt, kunt u het platform nu 22 % sneller laten stijgen en 20 % sneller laten dalen. Dit laat u toe om elke dag opnieuw meer taken uit te voeren, en op het einde van de maand een aanzienlijk verschil in uw productiviteit te zien.

Modulair concept nog verder uitgewerkt

Zoals zijn naam reeds prijsgeeft, boogt deze orderpicktruck op een modulair concept. Het chassis en het werkplatform kunnen perfect op behoefte worden afgesteld, en hetzelfde geldt voor de triplex mast, die 2 varianten kent: enerzijds de versie met vrije heffing, die geschikt is voor magazijnen met diverse plafondhoogtes en meer zicht biedt dankzij zijwaartse hefcilinders. En anderzijds de uitvoering zonder vrije heffing, waarbij de mast sneller kan worden uitgeschoven.

En ook op vlak van veiligheid heeft u verschillende opties. Maak de truck bijvoorbeeld extra zichtbaar met LED stripes ledverlichting, of laat hem automatisch stoppen bij dreigende aanrijdingen dankzij het nieuwe Personal Protection System (PPS). Aan u de keuze!

Ontdek de Linde V modular hier.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo