Garage Bogemans is de beste Van ProCenter van Mercedes-Benz in BeLux

Garage Bogemans is dit jaar verkozen tot het beste Mercedes-Benz Van ProCenter van België en Luxemburg. CAR Avenue Liège bereikte de tweede plaats en Van Mossel-Vereenooghe de derde plaats.

De vestiging van Garage Bogemans in Grimbergen noteerde in het afgelopen jaar topscores op het gebied van service en klanttevredenheid en heeft zich daarnaast bewezen op het gebied van elektrische mobiliteit en digitale diensten. Tim Bogemans, General Manager Bogemans Automotive: “Onze klantgerichte service en innovatieve kijk op ondernemen hebben geresulteerd in het winnen van de Best Van Dealer Awards en daar zijn we uiteraard zeer trots op. De erkenning van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg is een extra motivatie om ons serviceniveau nog verder te verhogen en onze klanten maximaal te ondersteunen op het gebied van elektrische mobiliteit en digitalisering.”

Pierrot Herssens, COO Vans bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg: “We toetsen doorlopend de activiteiten van de Van ProCenters en daarbij worden alle facetten geanalyseerd en geëvalueerd, van verkoop en service tot klantentevredenheid. Het feit dat Garage Bogemans de Best Van Dealer Award heeft gewonnen, geeft aan dat zij niet alleen zeer goed scoren in klantentevredenheid maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie naar elektrisch rijden en digitalisering van onze dienstverlening.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo