Featured Video Play Icon

Dames aan de macht in nieuwe We Are Champions

De sleutel voor iedere vrouw is om geen grenzen te stellen. Want macht krijg je niet, die moet je grijpen. En zoals het gezegde ons leert: een vrouwenhaar trekt sterker dan tien paarden. Daarom brengt We Are Champions ditmaal 3 sterke vrouwelijke ondernemers bij mekaar. Wie wordt de kampioen der kampioenen? Wie wint We Are Champions? 

In het nieuwe seizoen van We Are Champions op Logistics.TV (Kanaal Z) nemen Veroniek De Mulder (CEO ODTH), Alexandra Limage (CEO Sprint Transport) en Isabelle Mennes (Directie Groeninghe Transport) het tegen mekaar op in een partijtje heftruckslalommen. Wie is het meest vaardig?

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo