blank

Nissan komt met een update van zijn NV300 en NV400

Nissan heeft zijn modellen NV300 en NV400 een serieuze facelift gegeven. Op het programma: nieuwe motoren, herwerkte interieurs en een verhoogde aanwezigheid van smart technology.

Op het vlak van motoren rust Nissan de NV300 uit met nieuwe dieselmotoren met een vermogen van 107 en 125 kW (145 en 170 pk). Het volledige gamma heeft al versies van 88 en 70 kW (120 en 95 pk). De nieuwe motoren voldoen aan de emissienorm Euro 6d-TEMP. Daarnaast krijgt de NV300 in combinatie met die nieuwe motoren optioneel een nieuw automatisch DCT-schakelsysteem (Dual Clutch Transmission). Nissan bevestigt dat de DCT het verbruik flink terugdringt en het mogelijk maakt om soepeler te versnellen.

Voor de NV400 voorziet Nissan 2,3 liter-motoren van 132, 110 en 99 kW (179, 150 en 135 pk). De twee krachtigste kunnen met een automatische DCT-versnellingsbak worden gecombineerd.

Bij beide modellen is het interieur vernieuwd. Voor de NV300 vermelden we de nieuwe zetelbekleding, de verchroomde afwerkingsdetails, het zwarte dashboard in plaats van grijs en een rijkere uitrusting met onder andere de nieuwe generatie van het audiosysteem DAB. De NV400 heeft een nieuw dashboard en een nieuw stuur gekregen, een verbeterde ergonomie, meer opbergmogelijkheden en nieuwe uitrusting zoals een infotainmentsysteem met mirrorscreen.

Wat technologie en connectiviteit betreft, kan de chauffeur zijn smartphone bij beide modellen draadloos op de Android Auto en Apple CarPlay aansluiten. Het infotainmentsysteem met touchscreen van 7″ heeft een nieuwe interface. De NV400 heeft verschillende Nissan Intelligent Mobility-veiligheidsvoorzieningen, zoals de Front Park Assist, de Blind Sport Warning met Side Wind, het Lane Departure Alert, de Rear Park Assist en de Hill Start Assist.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo