De Fiat Ducato Electric in VS-versie

Bij ons staat het merk RAM synoniem voor pick-ups op steroïden. In Noord-Amerika is dit echter het merk waaronder FCA onder andere zijn Fiat Professional lichte bedrijfsvoertuigen uitbrengt. Vandaar deze foto van een Ducato Electric in VS-jasje… met een Aziatische touch met de naam Jessica Minh Anh.

Jessica Minh Anh is fotomodel, maar ze organiseert ook modeshows. Die kunnen erg extreem zijn, boven de Grand Canyon bijvoorbeeld of op de Tower van Londen. Haar volgende defilé zal plaatsvinden in de DHL-terminal van de luchthaven JFK in New York. En haar boodschap is duidelijk: als de ‘catwalk’ niet duurzaam is, dan komt er geen show. Vandaar dus dat de schone al een bezoek aan de terminal bracht en er ook een exclusieve fotoshoot hield… Wat dit mooie kiekje van een 100% elektrische RAM ProMaster (het tweelingbroertje van de Fiat Ducato) opleverde.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo