Een elektrische Volvo FMX op de Awards!

Volvo Trucks, sponsor van de Truck Safety Award, heeft donderdag op de Transport & Logistics Awards een mooie verrassing voor de 1500 verwachte vip’s in petto: een elektrisch aangedreven Volvo FMX . In plaats van een 4×2-trekker in luxeuitvoering, koos Volvo Trucks ervoor om op de Transport & Logistics Awards de kaart van de technologische vernieuwing te trekken: in de hoofdzaal zal dan ook een prototype te zien zijn van de FMX Electric, een van de enige twee bestaande exemplaren ter wereld! Het voertuig werd aan het eind van de herfst in Göteborg voorgesteld en toont de wil van de Zweedse constructeur om het principe van de elektrische aandrijving ‘op batterijen’ ook naar de bouwsector door te trekken.

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo