Renewi bestelt nog eens 200 DAF

Afvalverwerkingsbedrijf Renewi heeft opnieuw een order geplaatst voor 200 nieuwe DAF CF-voertuigen met verschillende opbouwsystemen, waaronder een aantal achterladers voor rolcontainers met kraakperssysteem bestemd voor het inzamelen van diverse afvalstromen.

In 2018 had Renewi al 250 DAF CF gekocht. “Renewi heeft deze keer 200 DAF CF-voertuigen besteld met verschillende opbouwsystemen welke gelijk verdeeld worden ingezet op de Belgische en Nederlandse markt. DAF blijft hiermee preferred suplier”, aldus Koen Van Braeken, Fleet Sales Manager DAF Trucks Belux. “Het gaat om een grote variëteit aan chassis die de basis vormen voor verschillende inzamelvoertuigen. Het merendeel van de voertuigen voor de Belgische markt betreft achterladers voor rolcontainers met een kraakperssysteem en voertuigen met een container haakarmsysteem. Het order omvat verder kraanvoertuigen voor het ondergronds inzamelen, vacuümtrekkers met sliboplegger, trekkers voor opleggers met een kipperopbouw en met een ‘walking floor’ en voertuigen voor het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke documenten.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo