blank

DAF Trucks België trakteert chauffeurs op koffie

Uit dankbaarheid voor hun inzet tijdens de Corona crisis biedt DAF Trucks België chauffeurs een gratis koffie of thee aan, ongeacht welk merk ze rijden.  DAF wil hen met deze ludieke actie truck chauffeurs een hart onder de riem steken.

Chauffeurs welke op donderdagen tijdens de maand juli een geselecteerd aantal Truckstops bezoeken, krijgen een gratis koffie of thee aangeboden door DAF Trucks België. De deelnemende Truckstops zijn: Esso Oekene (Oekene), HTC Colombus (Antwerpen), Joost Truckstop (Meer), Marlo Truckstop (Temse), Station Total Rekkem (Rekkem), Tankterminal Lokeren (Lokeren), Truck Center Habay (Habay), Truckstop 26 Bis (Heusden-Zolder) en Unidet (Meer-Hoogstraten). Deze actie wordt via de Facebook pagina van DAF Trucks Belux en posters in de betreffende Truckstops gepromoot.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo