Houwelyckx Wegenbouw kiest voor Renault Trucks

Houwelyckx Wegenbouw, een specialist in riolerings- en infrastructuurwerken, heeft voor Renault Trucks gekozen. Twee 460 pk sterke 6X4 vrachtwagens hebben het vrachtwagenpark recent vervoegd.

“Drie jaar geleden kozen we resoluut voor Renault Trucks. We leveren bij elk project kwalitatief hoogstaand werk en we willen dat ons machinepark dat ook uitstraalt. Zowel op het vlak van looks, prestaties, comfort en veiligheid als milieu scoren de vrachtwagens van Renault uitstekend. Wat ons betreft de perfecte combinatie van performantie en budget,” aldus Gedelegeerd Bestuurder Olivier Dom. Ondertussen telt het vrachtwagenpark vijf containervrachtwagens en één trekker-oplegger voor grondverzet. De overige vrachtwagens worden stelselmatig vervangen door Renault Trucks -voertuigen. De twee meest recente vrachtwagens zijn specifiek voor de bouw ontwikkelde, 460 pk sterke 6X4 trucks uitgerust met een containerhaaksysteem. Ze werden in maart geleverd, midden in de Corona-periode. Maar dat vormde voor Houwelyckx geen bezwaar. “Na de lockdown gaat het werk gewoon door. Wij blijven dus ook investeren in nieuw materiaal en daarmee ook in de toekomst van het bedrijf en die van onze 50 werknemers,” besluit Dom.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo