Jost Group lanceert fase 2 op Trilogiport

Na Weerts Supply Chain is het de andere grote Luikse logistieker dat zijn activiteiten op de Trilogiport-site in Hermalle-sous-Argenteau zal uitbreiden. Een tweede logistiek platform zou daar in 2021 operationeel moeten zijn.

Na het distributiecentrum van Alpargatas, dat door Tempolog Belgium wordt geëxploiteerd in een gebouw dat aan WDP is verhuurd, was Jost Group de tweede bewoner op het terrein van Trilogiport met een magazijn van 43.000 m2. Dit magazijn werkt nu op volle capaciteit en Jost Group zal daarom beginnen met de bouw van een tweede magazijn dat volgend jaar moet worden opgeleverd. Dit nieuwe gebouw wordt gebouwd tussen de bestaande loods en de snelweg en vergroot de bebouwde oppervlakte tot 100.000 m2. Jost Group beschikt over 30 hectare tarrains aan de Trilogiport, die op termijn 180.000 m2 magazijnruimte zullen opleveren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo