Op zoek naar nieuw talent om uw team te versterken? Neem deel aan de TL Hub Job Day te Mechelen

Na twee meer dan geslaagde 100% Transport & Logistieke Job Days, in Namen (tijdens Best of Wallonia) en in Antwerpen (tijdens Transport & Logistics 2019), organiseert TL Hub by Transportmedia op donderdag 29 oktober de eerste 100% Transport & Logistieke Job Day in het post-Covid-19-tijdperk. De Job Day zal doorgaan tijdens Logistics & Automation in de Nekkerhal Brussels North te Mechelen.

Donderdag 29 oktober 2020 wordt Mechelen de logistieke hoofdstad van Vlaanderen. Tijdens Logistics & Automation organiseert TL Hub in samenwerking met moederbedrijf Transportmedia en VDAB een nieuwe 100% Transport & Logistieke Job Day. TL Hub biedt u als werkgever de mogelijkheid om uw vacatures kenbaar te maken aan een voorgeselecteerd publiek. Op basis van uw behoeften zullen namelijk werkzoekenden uitgenodigd, gescreend en begeleid naar uw desk worden.

U krijgt de kans om tijdens de Job Day kandidaten te ontmoeten onder de vorm van speeddating. Kortom, de Job Day zal de place-to-be worden om nieuwe geschikte kandidaten te ontmoeten. Dit alles zal georganiseerd worden onder de vorm van speeddating.

Aarzel niet langer en reserveer uw desk via volgende link:

https://tlhub-jobdays.com/nl/werkgevers

Niet overtuigd? Ontdek hieronder dan snel de aftermovies van onze vorige edities:

https://tlhub-jobdays.com/aftermovies

Vragen?

Neem contact op met Dries D’Huys, dries.dhuys@tl-hub.be of 0478/46.03.10

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo