blank

Sven Verbist versterkt DKV team in België

Sinds juni is Sven Verbist (48) aan de slag als accountmanager bij DKV Euro Service Benelux. Met zijn komst is het salesteam van DKV in België nu uitgegroeid tot vijf accountmanagers.

Sven Verbist komt in het salesteam van Hans Cousserier terecht waar Diederik Brutsaert hem onder zijn vleugels neemt. De tweetalige Verbist gaat aan de slag in de regio Namen, Henegouwen, Luxemburg en Waals-Brabant waar hij zowel de bestaande klanten zal ondersteunen als nieuwe klanten zal opzoeken.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo